fbpx

vitaliteitsprogramma’s

iedereen wil
zich toch
fruitzaam voelen?

vitaliteitsprogramma’s

Fruitzaam biedt ook complete en professionele vitaliteitsprogramma’s aan. Een uitdaging voor veel werkgevers luidt: ‘Hoe kan ik mijn medewerkers zo lang mogelijk gezond en productief houden?

Een leuke en leerzame workshop/clinic of stel voor het bedrijf een geheel eigen vitaliteitsplan op. Gezonde werknemers zijn gemotiveerd, verzuimen minder en zijn beter opgewassen tegen werkdruk en stress.

Bekijk hier ons aanbod en informeer naar de mogelijkheden

voedingscoach workshop

  1. Wat is gezonde/functionele voeding?
  2. Wat is een gezonde lunch en wat zijn gezonde tussendoortjes?
  3. Smoothie workshop

Onze voedingscoach begeleidt, motiveert, stimuleert en geeft tips en adviezen aan mensen. Aan zowel jong als oud om een gezond gewicht te krijgen en om een gezond leef- en voedingspatroon te ontwikkelen, naar de richtlijnen van het Voedingscentrum.

Het is geen dieet wat je volgt, maar een andere manier van eten: je levensstijl veranderen. Als je eet wat goed voor je is, hoef je niet te lijnen.

Ik mag alles eten!
Wat is er fijner dan dat je geen calorieën meer hoeft te tellen, geen maaltijdvervangers, andere dure shakes moet nuttigen of geen voeding meer hoeft af te wegen.
Eten is overal om ons heen en is ook nodig om in het dagelijks leven goed te kunnen functioneren. Toch is het vaak lastig om de juiste keuzes te maken en gedisciplineerd om te gaan met voeding. Onze visie is dat gezond én lekker eten heel goed samengaan! Daar kunnen we je over adviseren, begeleiden en coachen.

Strength and condition training indoor/outdoor

Uit onderzoek van TNO Arbeid blijkt onder andere dat sportende werknemers beter presteren en een beduidend lager en korter ziekteverzuim kennen. TNO Arbeid concludeert dat het stimuleren van bewegen voor werknemers winstgevend is.

Wilt u uw medewerkers de gelegenheid bieden om te trainen, dan kan dit ook middels een eigen Personal Trainer. Hiermee bent u ervan verzekerd dat uw werknemers op de juiste manier sporten!
Ook is het mogelijk om te kiezen voor een training binnen uw eigen bedrijf! Is de ruimte groot genoeg, dan kunnen wij een functionele uitdagende training verzorgen!
Doormiddel van beweeg- en leefstijlprogramma’s kan de vitaliteit op de werkvloer duidelijk toenemen, waardoor uw werknemers optimaal presteren.

Box Clinics

Box Clinics

De nieuwe training die Nederland aan het veroveren is, Boxing Bag! Bij deze training zal er alleen gewerkt worden met bokszakken.
Het is een zeer intensieve sessie, waar je al je energie en stress los kunt laten. De oefeningen vinden in een hoog tempo plaats, waardoor je tegelijkertijd aan je conditie werkt, afvalt en je kracht verhoogt. Daarnaast wordt er tussendoor ook aandacht aan buikspieroefeningen en krachttraining besteed.

Personal box training

Tijdens een Personal Training wordt er getraind onder professionele begeleiding. Samen met de trainer zal je ervoor zorgen dat jouw doelen en grenzen bereikt worden. De doelen worden van te voren vastgesteld.

Mental fitness workshop

Succes is commitment, daadkracht, teamspirit én focus

Mental Fitness Workshops voor werknemers zijn praktische, inspirerende, energie gevende bijeenkomsten waarin deelnemers in één dag hun mentale fitheid vergroten. Mentaal fitte mensen zijn bewezen creatiever, doelgerichter, eerder gericht op samenwerken, optimistischer én realistischer.

Online mental coaching

In online sessies werkt de personal mental trainer intensief samen met de desbetreffende medewerker aan zijn of haar mentale fitness. In deze online coachsessies gaan we dieper op eventuele persoonlijke behoeftes van medewerkers in. Hoe kun je bijvoorbeeld anders of met méér plezier persoonlijke en zakelijke doelen formuleren?

Overtuigd? Word fruitzaam!

ervaringen