ons complete aanbod

ga direct voor een fruitzaam beleid

wekelijks vers biologisch fruit op het werk

fruitschaal heel gezond van Fruitzaam - fruit op het werk

fruitschaal heel gezond

25-30 stuks

fruitkist heel en mega gezond van Fruitzaam - fruit op het werk

fruitkist super gezond

45-50 stuks

fruitkist heel en mega gezond van Fruitzaam - fruit op het werk

fruitkist mega gezond

75-80 stuks

eerst proberen?

relatiegeschenken & beterschapskistjes

kistje

Verras je collega of relatie met dit mooie houten kistje gevuld met heerlijk biologisch fruit. Ideaal als beterschapsbox of als geschenk/bedankje voor iemand thuis of op het werk. Het kistje is geproduceerd op de sociale werkplaats van het Leger des Heils. Naast dat het heerlijk en gezond is ben je met het versturen dus ook nog eens sociaal maatschappelijk betrokken (MVO), oftewel win-win!

inhoud (1-2 pers.)

 • Biologisch fruit (seizoensproducten)
 • Biologische appel- of sinaasappelsap
 • Gezonde notenrepen (eigen merk)
 • Kaart met persoonlijke boodschap
 • Mooi versierd en verpakt
 • Leuk kistje voor (her)gebruik

€19,95
excl. Btw en €5,50 bezorgkosten

Schaal

Verras je collega of relatie met deze extra rijk gevulde schaal vol heerlijk biologisch fruit. Ideaal als beterschapsbox of als geschenk voor iemand thuis of op het werk. Deze duurzame bamboe schaal zit zo vol dat er zelfs meerdere personen van mee kunnen genieten. Leuk voor op de afdeling of thuis voor het hele gezin!

inhoud (3-5 pers.)

 • Biologisch fruit (seizoensproducten)
 • Biologische appel- en sinaasappelsap
 • Gezonde notenrepen (eigen merk)
 • Kaart met persoonlijke boodschap
 • Mooi versierd en verpakt
 • Mooie bamboe schaal voor (her)gebruik

€24,95
excl. Btw en €5,50 bezorgkosten

smoothiebar

Onze smoothiebar is een groot succes voor op events, beurzen, een officiële opening of een leuk bedrijfsfeest. Verwen je gasten met een heerlijke vers klaargemaakte smoothie en kies uit diverse smaak mogelijkheden.

Zo hebben wij uiteraard (biologische) fruit smoothies maar ook veggies of ice cappuchino. Informeer naar de mogelijkheden en zorg voor een spectaculair gezond feest.

notenrepen

Onze (eigen merk) notenrepen zijn een ongekend groot succes in de fruitboxen. Ze geven direct een energie boost en zijn ook nog eens heel erg lekker. De echte liefhebbers bestellen deze dan ook los per doosje. Ideaal voor bij de receptie, in vergaderruimtes of lekker voor thuis.

peanutbar

€19,95
excl. Btw per doosje (40×2 stuks)

cranberry almond bar

€24,95
excl. Btw per doosje (45 stuks)

lege kist

Onze houten kisten zijn ontzettend praktisch voor fruit maar ook handig voor thuis, boodschappen, decoratie of oud papier. Door het afnemen van onze kistjes ben je direct sociaal maatschappelijk bezig. Onze kistjes worden namelijk op de sociale werkplaats van het Leger des Heils geproduceerd. Deze exclusieve samenwerking geeft mensen met een grote afstand tot de arbeidsmarkt de kans om uiteindelijk in te stromen als volwaardig meubelmaker of houtbewerker.

grote kist

€15,-
excl. Btw

kleine kist

€10,-
excl. Btw

vitaliteitsprogramma’s

Naast fruit op het werk biedt Fruitzaam ook complete en professionele vitaliteitsprogramma’s aan. Een uitdaging voor veel werkgevers luidt: ‘Hoe kan ik mijn medewerkers zo lang mogelijk gezond en productief houden?
Combineer het fruitabonnement met een leuke en leerzame workshop/clinic of stel voor het bedrijf een geheel eigen vitaliteitsplan op. Gezonde werknemers zijn gemotiveerd, verzuimen minder en zijn beter opgewassen tegen werkdruk en stress.