fbpx

het aanbod

wees zo fruitzaam als je zelf wilt

ons aanbod

we bieden ons fruit op werk in 3 verschillende formaten aan

fruitschaal heel gezond 3kg

fruitschaal heel gezond 3kg

tot 10 personen 

Het eerste formaat is de fruitschaal heel gezond. Leuk op de vergadertafel, in de kantine, keuken of bij de receptie.

fruitkist super gezond 5kg

fruitkist super gezond 5kg

10 tot 20 personen

Het tweede formaat is de fruitkist super gezond. Wordt geleverd met een display en is leuk op de werkvloer, in de kantine of bij het koffieapparaat.

fruitkist mega gezond 8kg

fruitkist mega gezond 8kg

vanaf 20 personen

Het derde formaat is de fruitkist mega gezond. Wordt geleverd met een display en is tevens leuk op de werkvloer, in de kantine of bij het koffieapparaat.

combineren & samenstellen

Uiteraard zijn er verschillende combinaties mogelijk die je zelf kunt bepalen. Weet je niet zo goed waar je voor moet kiezen? Dan bepalen we de samenstelling in overleg. Blijkt die uiteindelijk toch nog niet helemaal goed? Dan kun je dit moeiteloos naar wens aanpassen.

Informeer ook eens naar onze gezonde relatiegeschenken en beterschapsboxen. Het betreft een mooie schaal met biologisch fruit, snoepgroente en gezonde notenrepen. Leuk voor relaties of om een zieke collega op te vrolijken. Het zegt iets over de gezonde en vruchtbare samenwerking!

de fruitschaal

De van bamboe gefabriceerde fruitschaal is duurzaam en hygiënisch. De fruitschaal heeft een diameter van 28 cm en is 11 cm hoog. Uiteraard kunnen we meerdere fruitschalen leveren en zijn ze tevens in combinatie met de fruitkisten en bijbehorende displays te bestellen.

de fruitkisten & displays

De fruitkisten en displays zijn uiteraard gemaakt van FSC hout en geproduceerd bij het workcenter van het Leger des Heils. Je zal daarom het logo 50|50 Wood op de displays en kisten zien. De fruitkisten hebben een afmeting van 48 x 34 x 15 cm. De display heeft een afmeting van 57 x 78 x 90 en er passen tevens twee fruitkisten in. Ook bestaat de mogelijkheid om op de display een eigen banner en logo met boodschap te plaatsen.

Overtuigd? Word fruitzaam!