fbpx

Fruitmand laten bezorgen

Online een biologische fruitmand bezorgen?

Online een fruitmand versturen? Wil je een fruitmand vol met gezond en biologisch fruit laten bezorgen? Dan ben je bij Fruitzaam aan het juiste adres. Wij bieden je een rijk gevulde fruitmand aan, welke je bijvoorbeeld kunt geven als geschenk of om beterschap te wensen. Uiteraard kun je de fruitmand ook bestellen als relatiegeschenk. Fruitmand laten bezorgen door Fruitzaam? Op deze pagina geven we je meer informatie! Wil je liever direct een fruitmand laten bezorgen? Dan kun je via deze pagina eenvoudig een bestelling plaatsen.

Welke fruitmanden kan ik laten bezorgen?

Online fruitmand versturen? Wanneer je een fruitmand wilt laten bezorgen door Fruitzaam heb je de keuze uit verschillende manden. Kies je voor een fruitkistje? Dan bezorgen we een fruitmand met allerlei biologische seizoensproducten welke voldoende zijn voor 1-2 personen. Naast biologisch fruit vind je in de fruitmanden ook altijd een biologische sap en een gezonde notenreep. Wil je een persoonlijke boodschap + kaart toevoegen? Ook dat dat is mogelijk. Uiteraard zorgen wij ervoor dat de fruitmand mooi versierd en verpakt is wanneer deze bezorgd wordt. Wil je liever een grotere fruitmand laten bezorgen? Dan kun je ook een fruitmand bestellen die voor 3-5 personen geschikt is!

Duurzaam fruit

Al het fruit dat je bij Fruitzaam bestelt is biologisch, oftewel duurzaam. Hiervoor zijn we dan ook wettelijk gecertificeerd en dit zorgt voor de betrouwbaarheid en kwaliteit van onze biologische producten. Waarom zou je kiezen voor biologisch fruit? Omdat dit beter voor het milieu is en geproduceerd is met respect voor het milieu. Daardoor is het natuurlijk lekkerder en gezond!

Hoe duurzaam is Fruitzaam?

Bij Fruitzaam doen we er alles aan om onze diensten duurzaam aan te bieden. Dit houdt in dat al het verpakkingsmateriaal biologisch afbreekbaar is. Hierdoor zal er tijdens de verbranding 95% minder Co2 vrijkomen. Daarnaast zijn alle fruitmanden en fruitkisten gemaakt van duurzaam hout en zijn al onze promotiematerialen gemaakt van materialen zoals biotop- en crush papier. Naast het biologische en duurzame aspect hebben wij ook oog voor de samenleving. We werken daarom intensief samen met het Leger des Heils!

Overtuigd? Word fruitzaam!