Fruitmand laten bezorgen

fruitkist heel en mega gezond van Fruitzaam - fruit op het werk

Biologische fruitmand bezorgen?

Wil je een fruitmand vol met gezond en biologisch fruit laten bezorgen? Dan ben je bij Fruitzaam aan het juiste adres. Wij bieden je een rijk gevulde fruitmand aan, welke je bijvoorbeeld kunt geven als geschenk of als beterschapsbox. Uiteraard kun je de fruitmand ook bestellen voor op kantoor of als relatiegeschenk. Fruitmand laten bezorgen door Fruitzaam? Op deze pagina geven we je meer informatie! Wil je liever direct een fruitmand laten bezorgen? Dan kun je via deze pagina eenvoudig een bestelling plaatsen.

Welke fruitmanden kan ik laten bezorgen?

Wanneer je een fruitmand wilt laten bezorgen door Fruitzaam heb je de keuze uit verschillende manden. Kies je voor een fruitkistje? Dan bezorgen we een fruitmand met allerlei biologische seizoensproducten welke voldoende zijn voor 1-2 personen. Naast biologisch fruit vind je in de fruitmanden ook altijd een biologische sap en een gezonde notenreep. Wil je een persoonlijke boodschap + kaart toevoegen? Ook dat dat is mogelijk. Uiteraard zorgen wij ervoor dat de fruitmand mooi versierd en verpakt is wanneer deze bezorgd wordt. Wil je liever een grotere fruitmand laten bezorgen? Dan kun je ook een fruitmand bestellen die voor 3-5 personen geschikt is!

Wekelijks fruit op kantoor? Dat kan bij Fruitzaam!

Wil je wekelijks een fruitmand laten bezorgen op je werk? Dan kun je bij Fruitzaam ook terecht voor een fruitabonnement waarmee je wekelijks vers en biologisch fruit ontvangt op kantoor. Uiteraard bieden we je alle vrijheid, we kunnen ook één keer per twee weken een fruitbox bij jou op kantoor afleveren. Daarnaast hanteren we geen vaste contracten, je kunt dus altijd opzeggen! Het maakt niet uit hoeveel personen er werkzaam zijn bij het bedrijf, voor ieder aantal kunnen wij een passende fruitmand bezorgen. Wil je eerst eens vrijblijvend biologisch fruit van Fruitzaam proberen? Vraag dan een gratis proefbox aan! De prijzen voor wekelijks fruit op kantoor zijn anders dan een losse fruitmand die je kunt bestellen op onze website. Voor de exacte prijs voor jouw bedrijf kun je een offerte bij ons aanvragen!

Duurzaam fruit

Al het fruit dat je bij Fruitzaam bestelt is biologisch, oftewel duurzaam. Hiervoor zijn we dan ook wettelijk gecertificeerd en dit zorgt voor de betrouwbaarheid en kwaliteit van onze biologische producten. Waarom zou je kiezen voor biologisch fruit? Omdat dit beter voor het milieu is en geproduceerd is met respect voor het milieu. Daardoor is het natuurlijk lekkerder en gezond!

Hoe duurzaam is Fruitzaam?

Bij Fruitzaam doen we er alles aan om onze diensten duurzaam aan te bieden. Dit houdt in dat al het verpakkingsmateriaal biologisch afbreekbaar is. Hierdoor zal er tijdens de verbranding 95% minder Co2 vrijkomen. Daarnaast zijn alle fruitmanden en fruitkisten gemaakt van duurzaam hout en zijn al onze promotiematerialen gemaakt van materialen zoals biotop- en crush papier. Naast het biologische en duurzame aspect hebben wij ook oog voor de samenleving. We werken daarom intensief samen met het Leger des Heils!

mvo fruit op het werk
Fruit op het werk van Fruitzaam

Bestel een biologische fruitmand bij Fruitzaam!

Wil jij een fruitmand laten bezorgen thuis of op het werk? Laat dit dan doen door Fruitzaam! Bij ons ben je aan het juiste adres voor biologisch fruit. Naast de mogelijkheid om een losse fruitmand te bestellen kun je ook een voordelig fruitabonnement afsluiten voor jou en je collega’s. Vraag daarom eens vrijblijvend een offerte aan of bestel een losse fruitmand op onze website!

Overtuigd? Word fruitzaam!

biologisch fruit op het werk