fbpx

Een fruitmand om beterschap te wensen

fruitkist heel en mega gezond van Fruitzaam - fruit op het werk

Een fruitmand om beterschap te wensen

Er zijn veel verschillende redenen om een fruitmand naar iemand toe te sturen. Een fruitmand om beterschap te wensen is daar misschien wel de beste van. Met een fruitmand laat je op een leuke manier blijken dat je hoopt dat de ontvanger snel beter wordt. Het fruit is ook nog eens heel gezond waardoor je ze tegelijkertijd een handje helpt. We vertellen je graag meer over de fruitmanden om beterschap te wensen van Fruitzaam, dus lees snel verder!

Verschillende mogelijkheden

Een fruitmand om beterschap te wensen is dus een goed idee. We bieden je daarbij ook nog allerlei opties om de fruitmand precies zo te vullen dat deze perfect bij de ontvanger past. Hieronder vind je enkele voorbeelden.

  • Fruitmand met chocolade

In deze fruitmanden zit naast allerlei soorten vers en biologisch fruit ook een zakje biologische pure chocolaatjes. Extra lekker!

  • Fruitmand met snoepjes

Voor de echte zoetekauw. Deze mand vergelijkbaar met de chocoladeversie, maar dan met een zakje snoepjes. De boodschap voor beter worden hoeft niet te zwaar wegen en een beetje snoepen kan geen kwaad.

  • Fruitmand met melkflesje

Maak je beterschapswens extra leuk door de fruitmand met melkflesje te kiezen. Op het melkflesje staat een mooie boodschap.

De voordelen van fruit wanneer je ziek bent

Fruit heeft allerlei voordelen. Deze worden extra versterkt wanneer je ziek bent. Om je hier een idee van te geven hebben we de voordelen voor je op een rijtje gezet.

  • Het is lekker

Vers fruit smaakt goed. Zeker wanneer je ziek bent kun je daar dan extra van genieten. Bepaalde soorten voedsel kunnen hun smaak verliezen wanneer iemand zich niet lekker voelt, maar bij fruit is dit veel minder vaak het geval!

  • Het is gezond

In fruit zitten allerlei vitamines, vezels en mineralen. Die heeft je lichaam nodig om goed te functioneren. Zeker wanneer iemand zich niet lekker voelt is dat belangrijk. Het lichaam kan zich dan gemakkelijker herstellen.

Overtuigd? Word fruitzaam!

Zorg voor voldoende fruit voor de gehele organisatie

  • Fruit is vrolijk

Wanneer iemand ziek is voelt diegene zich meestal niet zo gelukkig. Het kleurrijke fruit is dan naast lekker om op te eten ook een vrolijke verschijning. De verschillende kleuren en zoete smaken creëren een aangename sfeer.

  • Het is gemakkelijk

Het leuke aan fruit is ook dat je het heel gemakkelijk kunt opeten. Het is licht verteerbaar en je hoeft het, wanneer je daar geen zin in hebt, niet klaar te maken. Je kunt een appel simpelweg afspoelen en meteen opeten. Zeker wanneer iemand ziek is helpt dat om op een makkelijke manier gezond te eten.

Een glimlach laten bezorgen

Wanneer je iemand beterschap wilt wensen is het fijn om te laten zien dat je er aandacht aan hebt besteed. Er zijn alleen niet bijzonder veel opties. Je kunt een kaartje sturen of langsgaan met een pan soep, maar niets sluit zo goed aan op de situatie als een fruitmand. Daarmee bezorg je namelijk een gegarandeerde glimlach.

De kwaliteit van Fruitzaam

Bij Fruitzaam vinden we het belangrijk dat onze producten op een bewuste en verantwoordelijke manier ontstaan. Dit delen we in op drie verschillende gebieden: voedzaam, duurzaam en zorgzaam.

  1. Voedzaam

De producten uit ons aanbod voorzien in de dagelijkse behoeftes op het gebied van vezels, mineralen en vitamines.

  1. Duurzaam

We willen duurzaam te werk gaan. Dit betekent onder anderen dat onze producten 100% biologisch zijn en dat onze verpakkingen door de natuur afgebroken kunnen worden.

  1. Zorgzaam

Het Leger des Heils maakt onze fruitkisten en displays in hun sociale werkplaatsen. Op deze en andere manieren stellen we ons zorgzaam op.

Een fruitmand bestellen

Zou je graag een fruitmand om beterschap te wensen willen bestellen? Neem dan een kijkje in onze webshop. Voor eventuele vragen kun je altijd contact met ons opnemen. We helpen je dan graag verder.

Overtuigd? Word fruitzaam!