Fruitmand bestellen

Biologische fruitmand online bestellen??

Ben je op zoek naar een gezonde fruitmand? Dan is Fruitzaam de aanbieder waar je naar op zoek bent. We bieden je namelijk de mogelijkheid om voor een scherpe prijs een biologische fruitmand te bestellen. Ben je benieuwd hoe je een fruitmand kunt aanschaffen bij Fruitzaam? Of ben je op zoek naar een fruitmand voor op het werk? Op deze pagina lees je alle informatie. Lees daarom snel verder.

Online een losse fruitmand bestellen

Je kunt op verschillende manieren een fruitmand bestellen bij Fruitzaam. Wil je eenmalig een fruitmand bestellen voor bijvoorbeeld een collega die ziek is? Dan kun je een losse fruitmand bestellen in onze webshop om bijvoorbeeld beterschap te wensen. We bezorgen dan een rijk gevulde fruitmand vol met biologisch fruit. Daarnaast worden de fruitmanden geproduceerd op de sociale werkplaats van het Leger des Heils. Hier worden de fruitmanden op een maatschappelijk verantwoorde manier geproduceerd. Daarbij worden alle manden waar het fruit in gaat gemaakt van duurzame bamboe!

Wekelijks fruit op kantoor? Maak gebruik van een fruitabonnement!

Wil je liever wekelijks vers fruit op het werk? Dan is het aan te raden om een fruitabonnement bij ons af te sluiten. Jij en je collega’s ontvangen dan iedere week of eens in de twee weken een verse fruitmand vol met heerlijk (biologisch) fruit. Daarbij maakt het niet uit hoeveel personeelsleden er zijn, voor iedere hoeveelheid bieden we een passende fruitmand. Wil je liever eens een fruitbox van Fruitzaam proberen? Dat kan! We bieden je namelijk de mogelijkheid om een gratis proefbox te bestellen. Je ontvangt dan geheel vrijblijvend een gevarieerde fruitbox. Een gratis fruitbox vraag je eenvoudig aan via deze pagina. Wil je weten wat de kosten zijn voor wekelijks fruit op kantoor? Vraag dan bij ons een offerte aan.

Bepaal zelf wanneer je het fruit ontvangt

Wanneer je wekelijks of tweewekelijks een fruitmand op het werk laat bezorgen, kun je zelf de gewenste dag aangeven voor de bezorging van het fruit. Alle bestellingen worden tussen 8:00 uur – 16:00 uur geleverd. Wij hanteren een speciale eco-route. Hierdoor stoten we veel minder Co2 uit tijdens onze werkzaamheden. Daarnaast kun je er zeker van zijn dat je enkel topkwaliteit fruit ontvangt. We kopen alleen klasse A fruit in, dit fruit wordt daarna twee keer gecontroleerd voordat we de fruitmand naar je verzenden. Mocht er onverhoopt een stuk fruit tussen zitten wat niet aan jouw eisen voldoet, dan komen we de fruitmand kosteloos vervangen!

Flexibel abonnement welke maandelijks opzegbaar is

Wanneer je een fruitabonnement afneemt bij Fruitzaam zit je niet vast aan bijvoorbeeld een jaarcontract. Je kunt het fruitabonnement altijd opzeggen. Hierdoor wordt fruit op de werkvloer door ons zo flexibel mogelijk gemaakt. Daarnaast kun je ook speciale wensen vanuit jullie organisatie aan ons doorgeven. Hierbij kun je denken aan een fruitmand gevuld met enkel appels. Neem contact op met onze klantenservice en we bekijken samen de mogelijkheden.

mvo fruit op het werk
Fruit op het werk van Fruitzaam

100% kwaliteitsgarantie

Bij Fruitzaam weten we wat de beste kwaliteit is. We hebben immers al ruim 10 jaar ervaring in de AGF-sector. Fruit kent voor ons geen geheimen meer, hierdoor weten we wat de beste en gezondste seizoensproducten zijn. Daarnaast doen we er alles aan om een fruitmand te vullen met enkel biologisch fruit. We zijn dan ook bio-gecertificeerd. Je kunt er bij Fruitzaam dus zeker van zijn dat het fruit op een duurzame manier wordt aangeboden en dat wij enkel eerlijke en biologische producten aan een fruitmand toevoegen.

Biologische fruitmand bestellen? Vraag vrijblijvend een offerte aan

Wil je een fruitmand bestellen? Bestel dan op deze pagina een fruitmand. Ben je niet op zoek naar eenmalig een fruitmand maar wil je wekelijks fruit op kantoor? Vraag dan vrijblijvend een offerte aan voor jouw bedrijf! De prijzen hiervoor kunnen namelijk verschillen met de prijs van een losse fruitmand die je op onze website kunt bestellen.

Overtuigd? Word fruitzaam!

biologisch fruit op het werk