Fruitbox / Fruitpakket bestellen?

fruitkist heel en mega gezond van Fruitzaam - fruit op het werk

Fruitbox online bestellen??

Ben jij op zoek naar een overheerlijk fruitbox voor op het werk? Of wil je eenmalig een fruitpakket bestellen voor bijvoorbeeld een zieke collega? Bij Fruitzaam vind je biologische fruitboxen die je zowel eenmalig als wekelijks kunt ontvangen. Daarnaast heb je de keuze uit verschillende soorten fruitboxen. Wil je meer informatie over de mogelijkheden die er zijn? Op deze pagina voorzien we je van alle belangrijke informatie.

Ontvang wekelijks een duurzaam fruitpakket op kantoor

Wil je wekelijks of één keer in de twee weken biologisch fruit ontvangen? Bij Fruitzaam kun je een fruitabonnement afsluiten. Wij zorgen er dan voor dat jij en je collega’s kunnen genieten van overheerlijk fruit. Daarbij zorgen we ervoor dat er voldoende fruit is voor iedereen op de werkvloer. Wanneer je ervoor kiest om een offerte bij ons aan te vragen, stellen we deze op aan de hand van jouw wensen en het aantal medewerkers dat actief is. Dit kan uiteraard te allen tijde gewijzigd worden indien dit gewenst is!

Ontdek ons fruit en ontvang een gratis proefbox

Wil je niet direct een fruit abonnement afsluiten maar eerst ons duurzame fruit proberen? Vraag dan een gratis proefbox aan op onze website. Je kunt dan vrijblijvend kennis maken met het biologische fruit dat wij wekelijks kunnen leveren aan jouw bedrijf. Uiteraard kun je daarna alsnog een vrijblijvende offerte bij ons op vragen om wekelijks een fruitbox te ontvangen op het werk. Is er bij jou op kantoor al genoeg fruit?

Geef een fruitpakket weg als geschenk

Naast het wekelijks ontvangen van een fruitpakket, kun je ook eenmalig een fruitbox bestellen. De prijzen hiervoor worden vermeld op de productpagina’s van deze artikelen. Je kunt eenvoudig op onze website eenmalig een fruitpakket bestellen. Je hebt de keuze uit een fruitkistje of een fruitschaal. Een fruitkistje is voldoende voor 1-2 personen. Wil je liever een grotere fruitbox laten bezorgen? Dan kun je ervoor kiezen om een fruitschaal te bestellen die voldoende is voor 3-5 personen. Een losse fruitbox is ook leuk om als relatiegeschenk of als beterschapswens te geven. Bekijk daarom eens onze losse fruitmanden.

Fruit op het werk van Fruitzaam
mvo fruit op het werk

Oog voor mens en milieu

Fruitzaam kijkt verder dan alleen de topkwaliteit van het fruit dat we leveren. In al onze werkzaamheden hebben we oog voor mens en milieu. Dit gaat van de productie van onze materialen tot eerlijk en biologisch fruit af te leveren bij onze klanten. Daarnaast werken we nauw samen met het Leger des Heils, waardoor mensen die ver van de arbeidsmarkt staan de mogelijkheid krijgen om te kunnen werken. Op deze manier dragen we een steentje bij aan een betere maatschappij voor iedereen.

Laat een fruitbox of fruitpakket leveren door Fruitzaam!

Wil je een biologische fruitbox of een fruitpakket bestellen? Doe dit dan bij Fruitzaam. Wij bieden je 100% eerlijk en biologisch fruit. Daarnaast draag je bij aan de vitaliteit binnen het bedrijf waar je werkzaam bent. Ook wanneer je eenmalig een fruitpakket wilt bestellen ben je hiervoor aan het juiste adres bij Fruitzaam! Bekijk daarom snel wat er mogelijk is en kies ook voor duurzaam en heerlijk fruit.

Overtuigd? Word fruitzaam!

biologisch fruit op het werk