Fruitabonnement

fruitkist heel en mega gezond van Fruitzaam - fruit op het werk

Fruitabonnement

Ben je op zoek naar een manier waarop je als bedrijf zijnde regelmatig fruit ontvangt? Kies dan voor een fruitabonnement van Fruitzaam. Bij Fruitzaam kunnen we op regelmatige basis een fruitkist bij je afleveren vol met gezond en biologisch fruit. Het maakt hierbij niet uit hoeveel mensen er werkzaam zijn binnen het bedrijf, wij leveren fruit voor ieder aantal werknemers. Ben je nieuwsgierig geworden naar de mogelijkheden van een Fruitabonnement bij Fruitzaam? Op deze pagina geven we je meer informatie of vraag direct jouw proefbox aan.

Eenvoudig een fruitabonnement afsluiten

Een fruitabonnement kun je bij Fruitzaam eenvoudig afsluiten. Onze bezorgers zorgen er dan voor dat je iedere week of twee weken een fruitmand bezorgd krijgt. Heb je speciale wensen wat betreft het fruit dat we bezorgen? Geef deze aan ons door en we verwerken dit in de fruitbox die je ontvangt. Op deze manier zorgen we ervoor dat de fruitbox die jullie ontvangen op het werk altijd aan de wensen voldoet. Uiteraard zorgen we ervoor dat al het fruit lekker vers en biologisch is.

Wat zijn de voordelen voor de werkgever van een fruitabonnement?

Een voordeel voor jou als werkgever is natuurlijk dat je als bedrijf zijnde een gezonde levensstijl stimuleert. Daarnaast toont het aanbieden van voldoende fruit als een blijk van waardering naar het personeel. Doordat het aanbieden van fruit op het werk wordt gezien als een gezond tussendoortje, zijn de kosten hiervan onbelast en volledig aftrekbaar, net zoals de BTW. Hierdoor is het als werkgever nog interessanter om een fruitabonnement af te sluiten bij Fruitzaam.

Laat werknemers zich vitaal voelen

Naast het feit dat fruit op het werk financieel erg aantrekkelijk is voor een werkgever, is voldoende fruit ook goed voor de vitaliteit van werknemers. Een gezond voedingspatroon is namelijk belangrijk voor de weerstand. Hierdoor zal ziekteverzuim afnemen. Het is daarom goed om als werkgever de mogelijkheid tot een gezond voedingspatroon te faciliteren binnen het bedrijf. Het arbeidsklimaat zal hierdoor waarschijnlijk verbeteren!

Nog niet overtuigd? Vraag gratis een proefbox aan!

Wil je niet direct een fruitabonnement afsluiten? Vraag dan een gratis proefbox aan. Een proefbox kun je eenvoudig aanvragen via onze website. Wij leveren dan geheel vrijblijvend een proefbox vol met biologisch en gezond fruit. Daarnaast kun je ook direct een offerte aanvragen, wij zullen dan een gespecificeerde prijsopgave opmaken. Ook dit is natuurlijk geheel vrijblijvend.

mvo fruit op het werk
Fruit op het werk van Fruitzaam

Maatschappelijk verantwoord ondernemen

Bij Fruitzaam zetten we ons in voor een betere maatschappij én een beter milieu. Daarom kiezen we ervoor om veel van onze werkzaamheden uit te besteden aan het Leger des Heils. Zo laten wij fruitkistjes en displays maken op de sociale werkplaats van het Leger des Heils. Dit zorgt ervoor dat mensen met een redelijke afstand tot de arbeidsmarkt, toch aan de slag kunnen en deze afstand dus verkleinen.

Word ook Fruitzaam!

Ben je overtuigd van de voordelen van een fruitabonnement van Fruitzaam? Vraag dan direct een offerte of proefbox aan. Als werkgever heeft het veel voordelen om fruit aan te bieden voor werknemers, ontdek daarom snel de mogelijkheden en zorg voor voldoende fruit op het werk.

Overtuigd? Word fruitzaam!

biologisch fruit op het werk