Fruit bestellen

fruitkist heel en mega gezond van Fruitzaam - fruit op het werk

Fruit online bestellen??

Wil je fruit bestellen voor op het werk? Of wil je een fruitmand aan iemand geven aan een zieke collega? Dan ben je bij Fruitzaam aan het juiste adres. Bij Fruitzaam kun je biologisch fruit bestellen op verschillende manieren. Daarbij is al het fruit dat wij leveren 100% biologisch. Op deze pagina geven we je meer informatie over de mogelijkheden die er zijn op het gebied van duurzaam van fruit van Fruitzaam. Lees daarom snel verder.

Bestel een losse fruitmand

Wil je eenmalig een biologische fruitmand bestellen bij Fruitzaam? Dan is dit ook mogelijk. Het enige wat je hiervoor hoeft te doen is de juiste fruitmand te bestellen op onze website. Je kunt kiezen uit verschillende varianten! Wil jij iemand die ziek is of bijvoorbeeld je collega verrassen met een fruitkist? Bestel dan een fruitkistje op onze website. Wil jij liever een rijk gevulde schaal met duurzaam fruit? Ook dan vind je deze bij Fruitzaam. Uiteraard is al het fruit dat je bij ons besteld 100% biologisch. Heb jij al een fruitmand besteld?

Biologisch fruit op kantoor

Bij Fruitzaam kun je terecht voor biologisch fruit op het werk. Je kunt bij ons namelijk een fruitabonnement afsluiten. Wanneer je dit doet krijgen jij en je collega’s één keer per week of één keer per twee weken een biologische fruitmand op het werk geleverd. Hierbij maakt het niet uit met hoeveel personen je werkzaam bent op kantoor. Wij kunnen namelijk genoeg fruit leveren voor jou en je collega’s! Benieuwd wat de mogelijkheden zijn voor een fruitabonnement bij jou op het werk? Vraag dan een vrijblijvende offerte bij ons aan. We laten je graag kennis maken met ons (h)eerlijke fruit.

Probeer een voedzame notenbar!

Ben je niet op zoek naar fruit, maar wel naar iets gezonds voor op het werk? Ook dan kun je dit bestellen bij Fruitzaam. In ons assortiment vind je ook gezonde notenrepen. Deze notenrepen zijn in verschillende varianten te bestellen. Hierbij kun je denken aan bijvoorbeeld een gezonde peanutbar of een cranberry almond bar. Je kunt de notenbars per doos bestellen. Een doos bevat minimaal 40 notenbars. Liever eerst onze producten proberen? Bestel dan een gratis proefbox! Je maakt dan vrijblijvend kennis met al onze producten.

Fruit op het werk van Fruitzaam
mvo fruit op het werk

Advies nodig?

Heb je een vraag over fruit dat je kunt bestellen bij Fruitzaam? Stel deze dan aan onze klantenservice. Via onze website kom je eenvoudig met ons in contact. Hier kun je uiteraard ook terecht voor advies over de hoeveelheid fruit die je op kantoor kunt laten bezorgen. Daarnaast kun je ook een kijkje nemen op onze veelgestelde vragen pagina. Hier hebben we veel vragen alvast voor je beantwoord!

Fruit bestellen? Doe dit dan bij Fruitzaam!

Wil jij bij Fruitzaam fruit bestellen? Bestel dan eenmalig een fruitmand bij Fruitzaam of kies ervoor om een fruitabonnement af te sluiten zodat je iedere week vers fruit op het werk hebt! Je kunt bij ons eenvoudig een vrijblijvende offerte aanvragen. Ontdek daarom snel de mogelijkheden die er zijn bij Fruitzaam en kies ook voor 100% biologisch en duurzaam fruit!

Overtuigd? Word fruitzaam!

biologisch fruit op het werk