fbpx

de voordelen

de voordelen van een fruitzaam beleid

Gezond en fit met Fruitzaam

Dagelijks lezen en horen we steeds vaker hoe belangrijk een gezonde levensstijl is. Steeds meer mensen zijn hierdoor bewust bezig met hun gezondheid. Een belangrijk aspect hierin is het consumeren van gezond voedsel. Fruitzaam wilt  hier een belangrijke rol in spelen door mensen te voorzien van gezonde tussendoortjes, zoals fruit, snoepgroenten en noten.

Waar het aanbod van koffie, thee, (ongezonde) chocoladerepen en koeken al sinds jaar en dag heel gewoon is, kan het aanbod van fruit en andere gezonde tussendoortjes een enorme bijdrage leveren aan de dagelijkse behoefte van de mens; oftewel de werknemer. De kosten van een gezond stuk fruit staan ook nog eens gelijk aan die van een kop koffie. Daarnaast is een stuk fruit nog eens stukken voordeliger dan een ongezonde chocoladereep of koek.

Bijdrage in gezondheid van een ander

Fruitzaam wilt mensen via een duurzame weg voorzien van fruit en gezonde tussendoortjes. Geef eens een fruitgeschenk! Geef zelf aan wat voor een thema het geschenk heeft zoals: Beterschap, geboorte jongen/meisje of gewoon bedankt.

 

  • Het geschenk kan met een leuke gadget worden aangevuld om de ontvanger nog meer te verrassen en blij te maken.
  • 85% van de geschenken bezorgen we met eigen chauffeurs, hier verrekenen we slechts 6,95 per bestelling voor. Wat buiten de regio of levertijden valt zullen wij met PostNL versturen.
  • Het kistje is geproduceerd op de sociale werkplaats van het Leger des Heils. Naast dat het heerlijk en gezond is ben je met het versturen dus ook nog eens sociaal maatschappelijk betrokken (MVO), oftewel win-win!

Wie wil er nou niet een bijdrage hebben in de gezondheid van een ander?

Overtuigd? Word fruitzaam!