fbpx

Biologisch fruit online bestellen

fruitkist heel en mega gezond van Fruitzaam - fruit op het werk

Biologisch fruit

Ben jij op zoek naar biologisch fruit? Dan ben je bij Fruitzaam aan het juiste adres. Wij bieden biologisch fruit online aan. Zo kun je van ons bijvoorbeeld wekelijks een fruitmand ontvangen. Ben je benieuwd naar de mogelijkheden die er zijn bij Fruitzaam? Op deze pagina geven we je meer informatie. Lees daarom snel verder.

Bestel biologisch fruit online bij Fruitzaam

Wil je biologisch fruit online bestellen? Bij Fruitzaam kan dit. Naast het wekelijkse fruit dat wij kunnen leveren, kun je bij ons ook terecht voor losse producten. Bestel bijvoorbeeld een losse fruitkist als relatiegeschenk. Een fruitkist bevat allerlei gezonde producten zoals biologisch fruit, biologische appel- of sinaasappelsap, overheerlijke notenrepen en een kaart met een persoonlijke boodschap. Daarnaast wordt de fruitmand leuk versiert en verpakt. Hier kun je mee aankomen bij je relatie!

Overtuigd? Word fruitzaam!

Zorg voor voldoende fruit

Al het fruit dat wij leveren is biologisch. Hierdoor ben je er zeker van dat je duurzaam fruit nuttigt en je meewerkt aan een beter milieu. Daarnaast voldoen onze producten aan de dagelijkste behoefte aan vezels, mineralen en vitamines. Daarbij toon je met voldoende fruit aan dat je vitaal bent. Dit zorgt voor positieve en vitale energie.

Milieuvriendelijke werkwijze – Biologisch fruit bestellen

Bij Fruitzaam hebben we oog voor het milieu. Daarom leveren we enkel biologisch fruit. Daarnaast vinden wij dat ook de levering van onze producten op milieuvriendelijke wijze moet gebeuren. Daarom kiezen we ervoor om alle producten te leveren in duurzame displays en houtkistjes. Daarnaast hergebruiken we de houten fruitkistjes zodat we het milieu zo min mogelijk hoeven te belasten tijdens onze werkzaamheden.

Wij zorgen voor jullie fruit

Wil jij biologisch fruit bestellen? Dan zorgt Fruitzaam ervoor dat jij wordt voorzien van een gezonde dosis vers fruit. Bekijk onze webshop en ontdek de mogelijkheden die we hebben voor jou!

Overtuigd? Word fruitzaam!