Biologisch fruit online bestellen

fruitkist heel en mega gezond van Fruitzaam - fruit op het werk

Biologisch fruit

Ben jij op zoek naar biologisch fruit? Dan ben je bij Fruitzaam aan het juiste adres. Wij bieden voor zakelijke klanten biologisch fruit online aan. Zo kun je van ons bijvoorbeeld wekelijks een fruitmand op het werk ontvangen, zodat jij en je collega’s vers en biologisch fruit kunnen eten. Ben je benieuwd naar de mogelijkheden die er zijn bij Fruitzaam? Op deze pagina geven we je meer informatie. Lees daarom snel verder.

Een passend fruitabonnement

Bij Fruitzaam kun je biologisch fruit bestellen. Wij bieden de mogelijkheid aan om een fruitabonnement af te sluiten. Iedere week of een keer per twee weken ontvangt jouw organisatie dan een fruitbox met allerlei soorten biologisch fruit. Of je bedrijf uit 10 of 100 werknemers bestaat maakt niet uit. Wij kunnen voldoende fruit leveren waar jij en je collega’s voldoende aan hebben. Uiteraard kun je de hoeveelheid fruit eenvoudig aanpassen wanneer je meer of minder fruit wilt ontvangen.

Bestel biologisch fruit online bij Fruitzaam

Wil je biologisch fruit online bestellen? Bij Fruitzaam kan dit. Naast het wekelijkse fruit dat wij kunnen leveren, kun je bij ons ook terecht voor losse producten. Bestel bijvoorbeeld een losse fruitkist als relatiegeschenk. Een fruitkist bevat allerlei gezonde producten zoals biologisch fruit, biologische appel- of sinaasappelsap, overheerlijke notenrepen en een kaart met een persoonlijke boodschap. Daarnaast wordt de fruitmand leuk versiert en verpakt. Hier kun je mee aankomen bij je relatie!

Zorg voor voldoende fruit voor de gehele organisatie

Al het fruit dat wij leveren is biologisch. Hierdoor ben je er zeker van dat je duurzaam fruit nuttigt en je meewerkt aan een beter milieu. Daarnaast voldoen onze producten aan de dagelijkste behoefte aan vezels, mineralen en vitamines. Daarbij toon je met voldoende fruit op kantoor aan dat je als organisatie oog hebt voor de vitaliteit van werknemers. Dit zorgt voor positieve en vitale energie bij het gehele bedrijf.

Milieuvriendelijke werkwijze – Biologisch fruit bestellen

Bij Fruitzaam hebben we oog voor het milieu. Daarom leveren we enkel biologisch fruit. Daarnaast vinden wij dat ook de levering van onze producten op milieuvriendelijke wijze moet gebeuren. Daarom kiezen we ervoor om alle producten te leveren in duurzame displays en houtkistjes. Daarnaast hergebruiken we de houten fruitkistjes zodat we het milieu zo min mogelijk hoeven te belasten tijdens onze werkzaamheden.

mvo fruit op het werk
Fruit op het werk van Fruitzaam

Vraag een vrijblijvende proefbox aan!

Wil je liever niet direct biologisch fruit online bestellen bij Fruitzaam of een fruitabonnement afsluiten? Dan kun je bij ons ook een gratis proefbox aanvragen. Je ontvangt dan van ons een fruitmand vol met gezonde en biologische producten. We laten je daarom graag vrijblijvend kennis maken met onze producten. Heb jij al een proefbox van Fruitzaam aangevraagd?

Wij zorgen voor jullie fruit

Wil jij biologisch fruit bestellen? Dan zorgt Fruitzaam ervoor dat jij en je collega’s worden voorzien van een gezonde dosis vers fruit op kantoor. Vraag daarom vrijblijvend een offerte aan en ontdek de mogelijkheden die we hebben voor jouw organisatie!

Overtuigd? Word fruitzaam!

biologisch fruit op het werk