Bart van Rijnsbergen, mede-eigenaar Steen Selectie: ” Fruitzaam is meer dan alleen fruit op het werk.”

Bart van Rijnsbergen, mede-eigenaar Steen Selectie: ” Fruitzaam is meer dan alleen fruit op het werk.”

Aan het Woord: Bart van Rijnsbergen.

Steen Selectie is gespecialiseerd op het gebied van logistieke personeelsbemiddeling en zowel klant als zakelijk partner van Fruitzaam.

Op het moment dat ik Fruitzaam leerde kennen was het voor mij al snel duidelijk dat dit meer is dan alleen fruit op het werk bezorgen. Naast het leveren van duurzaam fruit heeft Fruitzaam een positieve uitstraling op de werkvloer en staan ze voor het hedendaagse maatschappelijk verantwoord ondernemen (MVO).

Dit stralen ze uit in alles wat ze doen waardoor je direct affiniteit krijg met het gehele concept.
Ik vond dat wij hier namens Steen Selectie iets mee moesten doen. Al  jaar en dag versturen wij, na wederom een succesvolle bemiddeling, als dank voor de samenwerking een grote slagroomtaart. Totdat ik overtuigd raakte door de visie van Fruitzaam. Voor onze opdrachtgevers geen bloemetje of slagroomtaart meer maar een grote schaal met gezonde tussendoortjes.

Als je als bedrijf zegt dat je duurzaam bezig bent dan moet je dit ook echt nastreven, daarom is Fruitzaam voor ons een enorme aanwinst. Onze klanten waarderen het dat we denken aan de gezondheid van hun werknemers. De geleverde fruitschaal wordt dan ook altijd positief ontvangen. Precies waar we naar op zoek zijn! Namelijk een vruchtbare gezonde samenwerking met een duurzaam tintje.